Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Rosario+Vampire



hossz:13
év:2008
Aono Cukune, egy 15 éves diák számára rosszul alakul az élet. Nem veszik föl őt egy gimnáziumba, azonban édesapja hazahoz egy levelet, amellyel felvételt nyert a Jókai iskolába. Azonban már az odajutás sem zökkenőmentes. Egy rejtélyes buszsofőr átviszi őt egy alagúton, ami mögött már nincs térerő. Cukume egy félelmetes erdőn át verekedve magát belebotlik Akasija Mokába, a gyönyörű vámpír lányba, aki az osztálytársa le
sz. Cukune kelletlenül veszi tudomásul hogy a Jókai iskolában minden egyes tanuló és tanár valójában egy démon, emberi alakban. Cukune - ki az egyetlen ember tanuló - rejtegeti valódi személyazonosságát a többiek elől, noha az emberi szagát nem tudja leplezni. Cukune az egyetlen aki képes levenni az Akasija Moka mellkasán lévő rózsa fűzért, ami elzárja a lány erejét. Ha azt leveszik, Moka átalakul egy ezüsthajú vámpírnővé, és a teljes természete megváltozik. A kedves lányból egy rideg vámpír válik.
























































Részek:
itt kicsit csúszik a felírat 2-3 perctől már visszaél de ez jobb minőségű

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése