Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Bokura ga ita

Címe: Bokura ga Ita
Magyar címeOtt voltunk
Korhatár:
12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Iskolai élet
Szerelem
Shoujo
Stúdió: Marvelous Entertainment
Pony Canyon
Shogakukan
Artland


Történetünk fõszereplõje, Takahashi Nanami, aki most került új iskolába. Rögtön egy amolyan, tipikus jó tanuló lány mellett kap helyet, aki meg sem próbál barátságos lenni hozzá. Ám ez nem szomorítja el, nem sok idõ kell és barátokra tesz szert. Tõlük tudja meg, hogy kicsoda is az iskola "szép fiúja". Nem érti mi tetszik mindenkinek benne, de nem kell sok idő, hogy maga is rájöjjön, szerelmes a fiúba, akit Yano Motoharu hívnak. Eleinte nem ismeri be, még magának sem, õ egy ilyen bunkó fiúba? Újabb barátnői információból, kiderül, a padtársa, azaz Yamamoto Yuri, az Asahi iskolából jött, ahonnan Yano is. De hiába faggatják, csak annyit mond, hogy gyûlöli õt. Nem telik el sok idõ és barátok lesznek a fiúval...
Tudom hogy nem az... de aki látta a Lovelly complex-et az már bele is szerethet ebbe az animébe mert ez pont olyan mintha teljesült volna Risa álma amúgy ez egy olyan történet ami bárkivel megtörténhetne nagyon aranyos a rajzolása is szerintem :)
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése