Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Ashiteruze Baby



Részek száma :26
Magyarul a címe :Imádlak kicsikém
Fordított (olvasni kell)

Katakura Kippei éli mindennapi kamasz éveit. Kicsit szeleburdi, kicsit nemtörődöm, nagy nőcsábász, mégis a lányok kedvence. Semmire sincs gondja, furcsa, de szerető családban él. Míg egy napon... felborul addigi élete.Egy nap, mikor hazatér az iskolából, egy nagyon aranyos kislány áll vele szemben az előszobában. Mint kiderül, az unokahúga, a


kit az édesanyja otthagyott náluk, mert férje halála után nem érezte úgy, hogy képes gondját viselni egy kislánynak. Kippeit nem is zavarja a dolog, gondolván neki aztán nem sok köze van hozzá, de közbeszól egy erélyes nővéri utasítás: "Mától te vigyázol Yuzuyu-ra".És ezennel szegény hősünk elfeledheti addigi életét, hisz egy 5 éves kislányra nagyon nehéz vigyázni. És

Kippeiről kiderül, amit nem hittünk volna, hogy a szeleburdi, nemtörődöm külső alatt egy nagyon is felelősségteljes ember él. Kippei ételt készít; öltöztet; könnyeket szárít fel; anyja helyett anyja lesz Yuzuyunak, mindezt úgy, hogy megmarad a vidám kamasznak, aki élete első "nagy" szerelmét is megpróbálja mindeközben meghódítani.
Bocsi de ez csak linként van meg majd ha lesz időm berakom vidiként de addig is megvan legalább nem kell keresgélned jó szorakozást :)


FeladatkörNév
Karakterdesign
Junko Yamanaka, Masatomo Sudô
RendezőSayaka Ohara
ZeneMiki Kasamatsu
Eredeti karakterdizájnYouko Maki
Eredeti műYouko Maki
ProducerKatsunori Naruke, Natsuko Takahashi, Yasumichi Ozaki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése